Her hafta data mühendislerimizin sizler adına hazırladığı ARBITRAJ ÜRÜN LİSTESİ’ne formumuzu doldurduktan sonra ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

E-ticaret dünyasında sipariş karşılama, sürecin önemli bir parçasıdır. Çevrimiçi bir satıcı olarak, ürünlerinizin müşterilerinize zamanında ve mükemmel durumda teslim edildiğinden emin olmanız gerekir. Bunu yapmanın en popüler yollarından biri, üçüncü taraf bir lojistik sağlayıcı (3PL) kullanmaktır.

Fullstock By ParkPalet ise size uçtan uca bir servis sunar. Amazon, Etsy, eBay fark etmeksizin tüm pazaryerleri ile entegre olarak tek bir panel üzerinden tüm işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün.

Özellikle Türkiye’den Amazon Amerika’da satış yapmak isteyen satıcılar için en iyi yöntemi sunan Fullstock By ParkPalet’i keşfedelim.

Fullstock By ParkPalet Nedir?

Fullstock By ParkPalet, siz satışlarınıza odaklanırken sizin için uçtan uca tüm lojistik süreçlerinizi yönetir. Bu lojistik faaliyetler, depolama, nakliye ve dağıtım hizmetlerinin yanı sıra paketleme, etiketleme ve sipariş karşılama gibi diğer katma değerli hizmetleri içerir. Peki size tam olarak hangi hizmetleri sunuyoruz?

Fullstock By Parkpalet’in Sunduğu Hizmetleri

ParkPalet, ABD’deki 2 adet deposu ile ABD’de ara depo – prep hizmeti almak isteyen kullanıcılara pek çok servis sunar. Bu servisler şöyledir:

  • Entegrasyon: ParkPalet yazılımı ile saniyeler içerisinde tüm pazaryeri ve satış kanallarına entegre olup satışlarınızı tek panelden yönetebilirsiniz.
  • Yazılım Teknolojisi: Tüm ara depo ve lojistik süreçlerinizi panel üzerinden otomatize bir şekilde yönetip gerekli aksiyonları alabilirsiniz.
  • Ulaştırma hizmetleri: Kara taşımacılığı, hava taşımacılığı ve deniz taşımacılığı.
  • Depolama ve dağıtım hizmetleri: Depolama, envanter yönetimi ve sipariş karşılama hizmetleri.
  • Katma değerli hizmetler: Paketleme, etiketleme, takım oluşturma ve montaj.
  • Gümrük müşavirliği ve uyumluluk hizmetleri: Gümrük işlemlerinin yürütülmesini ve yönetmeliklere uygunluğun sağlanması.

DbDDZaLFXjMUy M3yRZsI7tJ3LHND4abaoYDbbV5pllHzQY8HvGrqZ6Hk43ymzRj15HWs2kBRbf73 V1juKCdhV5TfoEZ04cHyoYF5JB4ROCPbm5dVO3uD1ie445jIw 0iCFp4tpRpv6ZWoMGhuMv7A

Fullstock By ParkPalet Paneli Nasıl Kullanılır?

Fullstock By ParkPalet panelinde tam olarak yapabileceğiniz işlemler şunlardır:

Ürünlerinizi Eklemek ve Yönetmek:

  1. Ürünlerim sekmesine gidin.
  2. Ürün bilgilerini manuel olarak girin veya ASİN koduyla otomatik yükleme yapın.
  3. Amazon ve diğer pazar yerlerindeki ürünlerinizin envanter durumunu ve yönetimini bu sayfadan kontrol edin.

Satın Alma Talebi Oluşturma:

  1. Satın Alma Taleplerim sekmesine gidin.
  2. Ürününüzün çıkış ve varış noktalarını belirleyin.
  3. Ürününüzün içerik bilgilerini girin.
  4. Talep detaylarını ekleyin, girmiş olduğunuz bilgilere göz atıp onaylayın.

Sipariş Oluşturma ve Gönderim Seçimi:

  1. Siparişlerim sekmesine gidin.
  2. Depodaki ürünlerinizi Amazon’a veya başka satış noktalarına göndermek istediğinizi belirleyin.
  3. Siparişinizin içeriğini girin.
  4. Kargo seçiminizi yapın ve belirtmek istediğiniz detayları ekleyin.
  5. Sipariş özetinizi görüntüleyin ve onaylayın.

Aşağıdaki formu doldurarak hem data mühendislerimizin oluşturduğu arbitraj ürün listesine hem de satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz! Sizin için neler yapabileceğimizi konuşmaya can atıyoruz.


Amazon’da Fullstock By ParkPalet Kullanmanın Avantajları

Amazon’da Fullstock by ParkPalet sistemini kullanmak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

  • Maliyet tasarrufu: Lojistik hizmetlerini ParkPalet’e yaptırmak, şirketlerin depolama, nakliye ve lojistikle ilgili diğer maliyetlerden tasarruf etmesini sağlayabilir.
  • Artan esneklik: ParkPalet, hizmetlerini şirketin değişen ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ayarlayabilir. Bu, talebe bağlı olarak hizmetlerin ölçeklendirilmesini veya küçültülmesini içerebilir.
  • Uzmanlığa erişim: ParkPalet, lojistik alanında şirketlerin tedarik zinciri operasyonlarını optimize etmelerine yardımcı olabilecek özel bilgi ve uzmanlığa sahiptir.
  • İyileştirilmiş odaklanma: Şirketler, lojistik hizmetlerini ParkPalet’e dış kaynak sağlayarak temel iş faaliyetlerine odaklanabilir ve lojistik operasyonlarını uzmanlara bırakabilir.

Neden Ara Depo Hizmeti için ParkPaleti Seçmelisiniz?

Doğru 3PL sağlayıcısını seçmek, işletmeniz için kritik öneme sahiptir. Doğru sağlayıcı seçildiğinde, lojistik operasyonlarınızı optimize edebilir ve maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.

Peki neden Amazon prep hizmeti için ParkPalet ile çalışmalısınız?

  • Deneyim ve uzmanlık: Parkpalet, Navlungo ile birlikte tüm dünyaya uçtan uca lojistik hizmeti verme konusunda uzmanlaşmıştır.
  • Kapasite: ABD’de yer alan 2 adet deposu ile 3000 m2’den daha geniş bir depo alanına sahiptir.
  • Teknoloji: Tüm lojistik süreci tek bir panelden kolayca yönetebilirsiniz.
  • Referanslar: En iyileri bizimle çalışıyor. Twin, Ford, Kumtel gibi dev markaların uluslararası lojistik hizmetlerini yürütüyoruz.

Fullstock By Parkpalet’i Kullanabileceğiniz Satış Yöntemleri

Private Label

Özel etiket, Amazon’da satış yapmanın en yaygın yöntemidir. Bu yöntem ile, genellikle piyasada mevcut bir ürünü değiştirerek veya geliştirerek kendi markanızı yaratabilirsiniz.

Wholesale

Toptan satış yöntemi ile, ürünlerinizi doğrudan toptancılardan uygun fiyatlara satın alıp, Amazon’da daha yüksek fiyatlara satabilirsiniz.

Arbitraj

Arbitraj, iki veya daha fazla pazar yeri arasındaki fiyat farkından yararlanarak satış yapmaktır. Amazon arbitrajı ise bir ürünü Amazon dışındaki bir pazar yerinden düşük fiyattan satın alıp, Amazon’da daha yüksek bir fiyattan satarak kar elde etme yöntemidir.

Bu noktada, stoksuz satış yöntemi ile karıştırılabilir:

Stoksuz satış yöntemi, bir pazar yerindeki ürünün satın alınmadan başka bir pazar yerinde üzerine kar koyularak satışa sunulmasıdır. Sipariş geldiğinde ürünü satın alarak, doğrudan sattığınız kişiye yani sipariş sahibine, satın aldığımız yer tarafından gönderimini sağlayabilirsiniz.

Bu yöntem genellikle ilgi çekicidir çünkü:

  • Başlangıç için sermayeye gerek yoktur.
  • Amazon’da hemen satabileceğiniz yüzlerce ürüne anında sahip olabilirsiniz.

Genel olarak bakıldığında, Amazon’da stoksuz satış yapmak çok kolay ve karlı bir iş modeli olarak görülebilir, ancak oldukça risklidir. Amazon’un satıcı kalitesi ve zamanında teslimat gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutan son derece katı kuralları vardır. Tedarikçi tarafından müşteriye yaşatılacak geç teslimat gibi olumsuz bir durum, Amazon tarafından satıcı hesabınızın banlanmasına neden olabilir.

Tüm Depo Süreçlerinizi Uçtan Uca Yönetiyor, Tek Panelden Her Şeyi Takip Etmenizi Sağlıyoruz!

Pazar yerlerinize entegre olan yazılımımız sayesinde aldığınız siparişleri eş zamanlı olarak görebiliyoruz. Ürünlerinizi depomuzda saklıyor, siparişleri aldığınız gün ürünleri paketleyip müşterilerinize gönderiyoruz. Dünyanın her yerinden müşterilerinize siparişlerini ulaştırabiliyoruz. ADB başta olmak üzere, uluslararası gönderiler konusunda işinize destek olabiliyoruz.

Depoya ulaşan ürünlerinizi Amazon standartlarına uygun hale getiriyor ve sistemdeki kayıtlı Amazon depolarına veya dilediğiniz lokasyona gönderiyoruz.

Pazar yerlerinize entegre olan yazılımımız sayesinde aldığınız siparişleri eş zamanlı olarak görebilir ve kontrol edebilir, kargo planlarınızı oluşturabilir ve takip edebilirsiniz.

Amazon standartlarına uygun FNSKU etiketleme, kalite kontrol, kutulama gibi hizmetleri tek bir panel üzerinden alabilirsiniz. Bunların yanı sıra, yeniden paketleme, kırılgan etiketleme gibi sizler için kişiselleştirilmiş hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Sonuç

ParkPalet, işletmelerin lojistik operasyonlarını optimize etmek ve maliyetlerini düşürmek için vazgeçilmezdir. Bizimle çalışmak işletmeniz için büyük bir fark yaratabilir. E-ticaret bildiğiniz gibi zorlu süreçleri olan bir yolculuktur fakat biz sizin için her şeyi kolaylaştırıyor ve efektif olarak çözümler üretiyoruz.

Aşağıdaki formu doldurarak hem data mühendislerimizin oluşturduğu arbitraj ürün listesine ücretsiz olarak ulaşabilir, hem de satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz! Sizin için neler yapabileceğimizi konuşmaya can atıyoruz.


1 Comment

Yorum Yaz