Almanya Kargo Servisimiz ile İşinizi Sınır Ötesine Taşıyın!

Almanya kargo servisimiz ile farkı bugün deneyimleyin ve lojistiğinizi kolaylaştırmamıza izin verin. Ücretsiz teklifinizi almak için hemen panelimizi ziyaret edin. Bugün gönderim sağlayın.

ups beyaz logo
dhl beyaz logo
fedex beyaz logo
tnt beyaz logo
Almanya Kargo Servisimiz ile İşinizi Sınır Ötesine Taşıyın!
  • Uygun Fiyat

    Tüm taşıma modlarında en iyi fiyat avantajı.

  • Anlık Takip Sistemi

    Kargonuzun durumunu anlık olarak öğrenin.

  • Sipariş Yönetimi

    Tüm satış kanallarınızı tek panelden yönetin.

Almanya Kargo Fiyatı Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Almanya'ya kargo gönderimlerinizde en uygun fiyatları bulmak için Navlungo'nun kargo hesaplama aracını kullanın. Ürün yük tipi, ağırlığı ve adeti gibi etkenleri dikkate alarak en doğru fiyatı hızlıca hesaplar. Ağırlık ve ülke seçiminizi yaparak anında kargo fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Hesaplamaya Başlayın ve Almanya'ya kargo gönderimlerinizi en ekonomik şekilde gerçekleştirin.

Hesaplama Aracı

kg

Almanya Kargo Fiyatları

Almanya kargo ücreti, ürünün nereye gideceği, ağırlığı veya adetinin ne kadar olduğuyla ilişkilidir. Navlungo, bilgilerinizi girdiğiniz takdirde size birden fazla anlaşmalı olduğu kargolardan fiyat teklifi gösterir. Süreç içerisinde sizlere en uygun ücreti bulmanıza ve güvenle ürünü kargolamanıza yardımcı olur. Almanya kargo ücretleri ile ilgili fikir sahibi olmak için aşağıdaki tabloyu inceleyebilir veya detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Paket TürüTaşıma YoluFiyat
KoliDenizTeklif Al
KoliKaraTeklif Al
KoliHavaTeklif Al
Almanya Kargo Fiyatları

Almanya kargo gönderimlerinizde kargo maliyetlerinizi görmek için hemen panelimize gidin, gerekli bilgileri girin ve saniyeler içerisinde sizin için oluşturulan ücretsiz teklifleri inceleyin.

Fiyatları Gör

Müşteri Hikayeleri

twin logo
“Navlungo ile çalışmaya başladığımdan beri hem deniz yolu hem hava yolu hem de son kullanıcı ve distribütör gönderilerimizde, koli ya da palet taşımalarımızda, gümrükte ve kargo aşamalarında hiçbir problem yaşamıyoruz. Uçtan uca mükemmel bir hizmet sağlıyorlar.”
Mehmet Esat Tavukçu
Mehmet Esat TavukcuOperasyon Yöneticisi - Twin Science
DSIGN logo
“Navlun teklifleri için birkaç firmadan teklif toplamaya çalışıyor ve dönüş alabilmek için defalarca hatırlatma yapmak zorunda kalıyordum. Navlungo ekibi sayesinde tüm taleplerime çok hızlı geri dönüşler alabiliyorum. Ekibin çok özenli çalışması ve hassas takibi sayesinde tüm ürünler zamanında noktalara teslim ediliyor. Navlungo ve tüm ekibine destekleri için çok teşekkür ederim.”
thumbnail_berrin_zeyrek_af80a5bed7.webp
Berrin ZeybekProje Yöneticisi - Dsign Group
Caretta Home logo
“Navlungo ile bir yıldır Gaziantep’ten Amazon Avrupa ve Amerika’ya express, koli ve palet bazlı sevkiyatlar yapıyoruz. Sevkiyat operasyonu ve sevkiyat sonrasında verdiği desteğin yanında Navlungo, kolay anlaşılabilir web sitesi ile tüm lojistik süreçlerinde yanımızda. Bu sayede biz de sadece satışa odaklanabiliyoruz. Destek ve katkılarından dolayı tüm ekibe teşekkür ederim.”
thumbnail_cetin_bayraktar_714fb4c3f1.webp
Çetin BayraktarE-Ticaret Müdürü - Caretta Home

Almanya Kargo Gönderilerinde Sıkça Sorulan Sorular

Genellikle kişilerde tedirginlik yaratan bir diğer konuda kargonun takibidir. Günümüz şartları aslında bu tedirginliği ortadan kaldıracak teknolojik gelişmelere sahiptir. Almanya kargo paketlerinin yola çıkmasıyla gönderinizin nerede olduğunu takip numarasından rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Navlungo’nun avantajlarından biri de bu süreçte sizleri kargo firmalarıyla muhatap etmemesidir. Size özel panel üzerinden kargonuzun konumunu görebilir ve varışına olan tahmini süre hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Türkiye ve Almanya lojistik ağları gelişmiş ülkeler olmasına rağmen yurt dışına kargo gönderme işlemlerinde çekince yaşayabilirsiniz. Navlungo, sizlerin yerine anlaşmalar yaparak firmalarla bizzat muhatap olur. Anlaşmaların bulunduğu Almanya kargo transferlerini yapan firmalar ise UPS, FedEX, TNT, DHL, Aramex gibi global çapta başarı elde etmiş firmalardır. Kargo firmalarının oluşturdukları yüksek imajları ise sağladıkları güvenden geçer. Gösterilen özenler ve avantajlar sayesinde gönül rahatlığıyla istediğiniz firmayı seçebilirsiniz.

Almanya’ya Türkiye’den kargo göndermek Navlungo ile çok daha pratik işlemlerle tamamlanabilir. İşlemlerin yapılabilmesi için bilgileri girmeniz ve tercihlerde bulunmanız gerekir. Almanya kargo gönderme işlemi için tamamlanması gereken adımlarda dikkat kesilmeniz gereken yerler şu şekildedir:

  • Sırasıyla ilerlendiğinde ilk etapta kişisel bilgiler, adresler ve yük tipi gibi detayları tamamladıktan sonra teyit etmeniz gerekir.
  • Gönderinin ağırlığının doğru ölçümü ve paketlemelerin özenle yapılması dikkat edilmesi gereken işlemler arasındadır. Ağırlığının az ya da fazla olması miktara da yansıyarak yanlış ücret alımına sebep olabilir. Ağırlık ölçümünün paketleme işleminden sonra yapılmasına dikkat ediniz.
  • Bozulabilecek ürünlerin gönderimi için firmanın istediği belgeleri tamamlamak ve kurallara uymak gerekir.
  • Göndereceğiniz ürünün ithalatı yasaklanmış ya da kısıtlanmış olabilir. Bu sebeple iyi araştırma ve teyit etme gerekir.
  • Gümrük vergileri için araştırma yaparak ihtiyacınız olan belgeleri tamamlayınız.

Almanya kargo gönderimi süreçlerinde önemli olan noktalardan biri de transferi yapılacak yüklerin yasak olup olmamasıdır. Ürünün yasaklı olup olmaması göndericinin ilgilenmesi gereken bir konudur. Prosedür araştırmak ve dökümantasyonlardan bilgi almak gerekir. Yasaklığı kesinleşen bilindik ürünlerde vardır. Şu şekildedir:

  • İçecekler (Alkollü ya da alkolsüz)
  • Markalı ürünler (Marka dahilinde izinsiz olarak üretilen sahte ürünler)
  • Silah ve zarar verecek tüm türevler, propaganda malzemeleri
  • Her çeşit canlı hayvan
  • Antikalar, değerli mücevherler
  • Gıda ürünleri, tıbbi ilaçlar ve ek takviyeler
  • Cep telefonları
  • Gemi konşimentosu (orijinal)

Sıralanan yasaklı ürünler elbette ki bunlarla kalmaz. Almanya kargo işlemleriniz için öncesinde bu tür müfredatları okumalı ve gönderilecek yükün yasaklı olup olmadığını teyit etmeniz tavsiye edilir.

Almanya ve Türkiye arasındaki ticaret ilişkileri teknolojinin ilerlemesiyle gün geçtikçe büyür. 2021 yılında yapılan istatistikler sonucunda da Türkiye’nin en fazla dış satımı Almanya’ya yapmasıyla rekor kırdığı raporlanmış bilgilerden biridir. Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatlar; hazır giyim, otomotiv, tarım ürünleri ve tekstil yer alır. Almanya’nın Türkiye’ye ihraçları arasında da makineler, elektrikli cihazlar, ilaçlar ve kimyasallar vardır. Dolayısıyla Almanya kargo gönderimleri de gelişmeler ile orantılı olarak artış gösterir.

Günümüzde yaşanan teknolojik gelişmeler her alanda avantajları yanında getirdi. E-ihracat ise bu gelişmelerden doğan ve büyüyen bir ticaret yoludur. Elektronik aletlerle online olarak yapılan bu ticaret yolu, çok geniş bir pazarı kapsar. E-ihracat sayesinde ürünlerinizi global çapta satışa sunabilirsiniz. E-ihracat ürünlerinizin satışını hem daha hızlı gerçekleştirir hem de daha az maliyetle alıcıya ulaştırmayı sağlar.

E-ihracat yapmak için gerekli prosedürler bulunur fakat bunların arasında halihazırda somut bir şekilde işletmenizin olma zorunluluğu yoktur. Bunun dışında en büyük avantajlarından biri de vergi ve gümrüklerle ilgilidir. E-ihracat yoluyla örneğin, Almanya kargo gönderimi yapmak istediğinizde vergileri daha az alınır ve gümrük işlemleri daha kısa sürer.

Almanya Türkiye kargo işlemleri her iki ülke arasında karşılıklı gerçekleştirilebilir. Tıpkı Türkiye’den Almanya’ya gönderildiği gibi pratik bir şekilde kargo gönderme işlemleri halledilir. Ayrıca hava kargo express ile ürünleri Türkiye’ye vakitten tasarruf ederek gönderebilirsiniz. Navlungo, Almanyadan Türkiyeye kargo fiyatı en uygun taşıma tekliflerini saniyeler içerisinde ekranınıza getirir. Bu sayede kolayca uygun fiyatı bularak kargolama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Almanya kargo gönderimi işlemleri içerisinde en çok merak edilenlerden biri kargonun kaç günde gideceği hakkındadır. Kargo gönderimlerinin süresi birden fazla etkenle ilişkilidir. Teslimat adresine, seçilen taşımacılık yöntemine hatta hava şartlarıyla bile bağlantılıdır. Kargonun ilk önce Navlungo deposuna ulaştırılması gerekir. Anlaşmanın olduğu kargo firmasıyla bu işlemi gerçekleştirirseniz ücrete tabi tutulmazsınız.

İstanbul merkezi bir şehir olduğu için express hava kargo ile gönderim yapmak istediğinizde 1 iş gününde ürününüz teslim edilir. Farklı iller ve ilçeler üzerinden gönderim için depoya varma süresinin de hesaba katılması gerekir.

Almanya kargo gönderiminde ücretlerin hesaplanmasında en önemli etken yükün ağırlığıdır. Göndereceğiniz ürünü paketledikten sonra ağırlığını ölçebilirsiniz. Ölçülen ağırlığa uygun kargo fiyat teklifi sistemden sizlere gösterir. Yük tipinin ne olduğu, boyutu ve gönderim seçeneği gibi birden fazla etken de gönderim ücretini etkileyen faktörlerdendir.

Diğer Servislerimiz

  1. Ana Sayfa/
  2. Yurt Dışı Kargo Servisi/
  3. Almanya Kargo
İlk gönderinizi beraber gerçekleştirelim.
7/24 destek, online ödeme, yük takipHemen Teklif Al