Navlungo E-İhracat Bülteni

9 Mart 2023

Çevrimiçi alışverişin heyecanı: Vietnam'ın
e-ticaret cenneti

2025’ten önce Vietnam’ın, Endonezya’nın hemen ardından Güneydoğu Asya’nın en büyük ikinci e-ticaret pazarına sahip olması bekleniyor. Genç bir nüfusa ve oldukça büyük bir internet kullanıcı veri tabanına sahip olan Vietnam’ın düzenleyici kurumlar tarafından hazırlanan verileri, 2022’de internet kullanan vatandaşlarının yüzdesinin, büyüyen pazar boyutu nedeniyle yüzde 75’e ulaşmasının beklendiğini gösteriyor. Yüzde 74.8’i aktif olan internet kullanıcılarının yüzde 58.5 ila 61.6’sının çevrimiçi alışverişi tercih ettiği tahmin ediliyor.

E-ticaret sektörü başkentte buluştu

Ads%C4%B1z%20tasar%C4%B1m Mar 08 2023 03 44 51 5053 PM.png?width=1120&upscale=true&name=Ads%C4%B1z%20tasar%C4%B1m Mar 08 2023 03 44 51 5053 PM

Uluslararası E-Ticaret Platformu’nun (WORLDEF) bölgesel olarak gerçekleştirdiği ‘E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’ 7 Mart’ta Ankara’da gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla düzenlenen konferansta; ildeki iş insanları, e-ticaret ve e-ihracat farkındalığını masaya yatırdı. Navlungo’nun Diamond Sponsorluğu’nu üstlendiği etkinlikte 1500 katılımcı ile sektörün nabzını birlikte tuttuk!

ParkPalet CEO&Kurucu Ortağı Alp Çiçekdağı’nın da konuşmacılar arasında yer aldığı etkinlikte, yüzlerce katılımcıyı Navlungo&ParkPalet ile tanıştırma fırsatı yakaladık.

Yeni Youtube Videomuzu İzlediniz mi?

Amazon, 200 Hintli kadın İçin "Womennovator" İle ortaklık kuruyor

Amazon Hindistan Pazartesi günü, 200 kadın girişimcinin ürünlerini Amazon’un uluslararası pazaryerlerinde/web sitelerinde piyasaya sürmesini ve Hindistan’dan küresel markalar oluşturmasını sağlamak için ‘Womennovator’ (kadın girişimciler için küresel bir inkübatör ve onları Hindistan ve dünya çapında ölçeklendirme operasyonlarında destekliyor) ile ilişkisini duyurdu. Bu, diğerlerinin yanı sıra Kidsy Winsy, Vishaala Naturals, Gems & Jewels ve Bunko Jungo gibi işletmeleri içerir. Bu girişimciler Giyim, Güzellik, Takı, Baharat, Sanitasyon, El Sanatları, Ev Dekorasyonu ve Ofis Ürünleri gibi çeşitli ürün kategorilerinden gelmektedir.

Zalando moda sektöründe Avrupa'nın Amazon'u olmak istiyor

Zalando Fulfillment.jpg?width=1120&upscale=true&name=Zalando Fulfillment

Avrupa’da Zalando, Amazon’un yirmi yılı aşkın bir süre önce kitaplar için yaptığını moda için yapmaya çalışıyor: Çevrimiçi kitlelerde satış rekoru kırmak! Societe Generale Analisti Anne Critchlow, Avrupa’daki çevrimiçi giyim pazarı 2024 mali yılında, fiziksel mağaza pazarından daha hızlı büyüyebilir” dedi. Critchlow, “Ayrıca, Zalando’nun platformunun genişliği ve ücretsiz nakliye ve iade teklifi sayesinde geçmişte olduğu gibi gelecekte de çevrimiçi pazar payını alabileceğini düşünüyoruz.” diye iletti.

Uluslararası Ticareti Özgürleştiriyoruz

Bugün Navlungo ile dünyanın her noktasına satış yapmaya başlayın. Uçtan uca lojistik platformumuz ile şimdi gönderim sağlayabilirsiniz.

image?url=https%3A%2F%2Fnavlungo prod strapi website images.s3.eu west 1.amazonaws.com%2FImage 3 173f71ac08