Navlungo Lojistik Bülteni

10 Nisan 2023

Çin'in lojistik sektörü Mart'ta İstikrarlı büyüme kaydetti

Çin’in lojistik sektörü, tüketimi artırmaya ve talebi istikrara kavuşturmaya yönelik tedbirlerin sonuç vermesi sayesinde Mart’ta istikrarlı bir büyüme kaydetti.

Çin Lojistik ve Satın Alma Federasyonu, ülkenin lojistik pazar performansını takip eden endeksin Mart’ta Şubat ayına göre 5,4 yüzde puan artarak yüzde 55,5 olarak gerçekleştiğini bildirdi.

Orta Asya darboğazı Rusya'nın paralel İthalatını engelliyor

17 Xbr7

Ukrayna işgalinin ardından Batı mallarının Rusya’ya akışı kesilince dikkatler Orta Asya’ya çevrildi. E-ticaret şirketleri, Kazakistan’da lojistik siteler inşa etmek için aktif olarak seçenekleri araştırıyor.

Kommersant Gazetesi’nin 10 Nisan tarihli haberine göre; Rusya, kısmen Kazakistan ve Kırgızistan üzerinden malları akıtarak Mart ve Aralık 2022 arasında 20 milyar dolar değerinde mal getirmeyi başardı. Bu paralel ithalat stratejisi için güvenilen diğer ülkeler arasında Ermenistan, Beyaz Rusya, Gürcistan ve Özbekistan yer alıyor.

Yeni Youtube Videomuzu İzlediniz mi?

Hindistan'ın e-ticaret lojistik pazarı MY28'e kadar 10 milyar parsele ulaşacak

Hindistan’da e-ticaret lojistiği için toplam sevkiyat MY23’te 4 milyarın üzerine çıktı. Rapora göre; istikrarlı e-ticaret büyümesinin ardından MY28’e kadar 10 milyar parseli aşmak için yüzde 20’lik minimum bileşik yıllık büyüme oranı (CAGR) ile büyüme genel e-ticaret lojistiği fırsatı ile pazar, uzun vadeli cazip bir avantaj sunuyor.

FourKites ve Pegasus Uçtan Uca Çok Modlu Görünürlük Sağlayacak​

FourKites and Pegasus Logistics Group Partner to Provide End to End Multimodal Visibility to Customers Worldwide.png?upscale=true&width=1120&upscale=true&name=FourKites and Pegasus Logistics Group Partner to Provide End to End Multimodal Visibility to Customers Worldwide

Önde gelen tedarik zinciri görünürlük şirketi FourKites ve Pegasus Logistics Group, her Pegasus Lojistik Grubu ekip üyesine ve her Pegasus Lojistik Grubu müşterisine tüm modlarda gönderilerine ilişkin uçtan uca görünürlük sağlamak için bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Pegasus Logistics şu anda, küresel okyanus trafiğinin %98’i için gerçek zamanlı izleme, tahmine dayalı ETA’lar ve çok modlu görünürlük sağlayan FourKites’ın gelişmiş Dynamic Ocean® çözümünü, tam platformlu bir kullanıma sunmanın ilk aşaması olarak kullanıyor.

Uluslararası Ticareti Özgürleştiriyoruz

Bugün Navlungo ile dünyanın her noktasına satış yapmaya başlayın. Uçtan uca lojistik platformumuz ile şimdi gönderim sağlayabilirsiniz.

image?url=https%3A%2F%2Fnavlungo prod strapi website images.s3.eu west 1.amazonaws.com%2FImage 3 173f71ac08